Tehotnú Kidman nahradí vo filme The Reader Kate Winslet

9.1.2008|Webnoviny|
Tehotnú Kidman nahradí vo filme The Reader Kate Winslet BRATISLAVA 9. januára (WEBNOVINY) - Austrálčanku Nicole Kidman nahradí v romantickej dráme The Reader Angličanka Kate Winslet. Kidman v pondelok oznámila, že na filme v réžii Stephena Daldryho pracovať nebude pre svoje tehotenstvo.

Nakrúcanie snímky sa začalo na konci roka 2007 v nemeckých mestách Berlín a Görlitz. Práce mali pokračovať tento mesiac s Kidman, ktorá zatiaľ nenakrútila ani jednu scénu. Film vzniká podľa literárnej predlohy Bernharda Schlinka z roku 1995. Práve on začal podľa internetovej stránky magazínu Variety v utorok šíriť správy, že rolu po boku Ralpha Fiennesa prevezme Winslet.

Dráma o tínedžerovi, ktorý sa zamiluje do záhadnej staršej ženy, sa odohráva v povojnovom Nemecku. Zaujímavé je, že Winslet scenár filmu nie je neznámy, keďže bola prvou voľbou tvorcov, no napokon úlohu odmietla, keď termíny nakrúcania kolidovali s produkciou drámy Revolutionary Road. Vo filme, ktorý režíroval jej manžel, si znovu zahrala s kolegom z oscarového Titanicu (1997) Leonardom DiCapriom. Po tom, ako úlohu v snímke The Reader prevzala Kidman, museli tvorcovia nakrúcanie prerušiť. Produkcia snímky Australia, v ktorej hrala s Hughom Jackmanom, v réžii Baza Luhrmanna totiž trvala dlhšie, než sa predpokladalo. Napokon ale Kidman z projektu odstúpila, pretože čaká svoje prvé dieťa s manželom Keithom Urbanom. Keďže sa medzičasom Winslet uvoľnila, vráti sa k projektu a nakrúcanie bude pokračovať. Zdroj:  Webnoviny Foto © Wikipedia

Súvisiace články