Dvojčatá speváčky Jennifer Lopez exkluzívne nafotil People

20.3.2008|Webnoviny|
Dvojčatá speváčky Jennifer Lopez exkluzívne nafotil People BRATISLAVA 20. marca (WEBNOVINY) - Mesačné dvojčatá speváčky Jennifer Lopez a jej manžela Marca Anthonyho majú za sebou prvé veľké fotenie. Exkluzívnu možnosť nafotiť Emme a Maxa získal časopis People. Zástupcovia magazínu v stredu informovali, že fotografie šťastnej rodinky zverejnia v najnovšom čísle, ktoré sa v novinových stánkoch objaví v piatok 21. marca. Spolu s fotografiami prinesú aj rozhovor, ktorý ich rodičia poskytli vo svojom newyorskom byte. „Hovorili otvorene o všetkom, čo sa týkalo tehotenstva - od toho, koľko Jennifer pribrala, až po klebety o neplodnosti,” uviedol zástupca šéfredaktora časopisu Peter Castro.
Podľa iných médií vraj People prominentnému páru zaplatil za exkluzívne práva na prvé fotografie detí štyri až šesť miliónov dolárov (asi 83 až 124 miliónov korún). Hovorkyňa časopisu to však odmietla s tým, že „špekulácie médií sú nesprávne“, no situáciu ďalej nekomentovala. Časopis podľa jej slov nezverejňuje detaily o svojich dohodách na fotenie.
Lopez a Anthony, ktorý má dcéru a dvoch synov z dvoch predchádzajúcich vzťahov, sa vzali v roku 2004. Pre Jennifer je to už tretie manželstvo. Emme a Max sa narodili 22. februára. Zdroj:  Webnoviny Foto © Columbia Pictures

Súvisiace články