Súťaž o 3 knihy Súmrak

19.1.2009|redakcia Moviemania.sk|
Súťaž o 3 knihy Súmrak Filmový portál Movie Mania v spolupráci s internetovým obchodom Martinus pripravil pre vás ďalšiu súťaž o 3x knihu Súmrak, vynikajúci bestseller roku 2008.

Súmrak od autorky Stephenie Meyerovej bol búrlivo prijatý hneď po vydaní a pritiahol obrovské masy nadšených čitateľov. Hoci je román určený mladšej vekovej kategórii, mnohé čitateľky priznávajú, že román putoval z ruky do ruky, až skončil u babičky. Publishers Weekly označil román za najlepšiu knihu roka, v New York Times získala ocenenie Editor´s Choice a na najväčšom internetovom obchode Amazon.com bola hodnotená ako najlepšia kniha desaťročia.

Súťažná otázka:

Koľko strán má kniha Súmrak v slovenskom vydaní?

Nápovedu k súťažnej otázke nájdete na stránkach Martinusu :-)

Odpoveď k súťažnej otázke zašlite e-mailom na adresu: sutaz@moviemania.sk, do subjektu mailu napíšte Sutaz o knihu.
Email s odpoveďou posielajte len 1x, v prípade že bude poslaných viacero emailov z rovnakého emailového účtu alebo z viacerých emailových účtov s rovnakou poštovou adresou, z hľadiska fair-play budú tieto nadbytočné emaily vyradené zo súťaže.

Dôležité: Nezabudnite k odpovedi napísať aj kontaktné údaje (meno, adresa, PSČ, telefón) na zaslanie prípadnej výhry. Vami zadané údaje nebudú poskytnuté tretím osobám.


Súťaž bola ukončená v pondelok 2. februára 2009 o 12h. Čoskoro zverejníme zoznam výhercov, sledujte naše stránky.   Foto © archív
Odpoveď:
Meno a priezvisko:
Email:
Adresa:
 

Súvisiace články