Súťaž o 2 x Hannah Montana balíčky

28.6.2009|redakcia MovieMania|
Súťaž o 2 x Hannah Montana balíčky Filmový portál Movie Mania v spolupráci so SATURN Entertainment pripravil pre vás ďalšiu súťaž o atraktívne ceny k filmu Hannah Montana.
Do súťaže Saturn venoval 2 balíčky, ktoré obsahujú veci s motívom filmu Hannah Montana: atraktívne hodinky, šikovné rádio-slúchadlá, pekný zápisník, náhrdelník s logom filmu, šatku a krásnu šiltovku. Obrázky nájdete nižšie.


Atraktívne ceny venované do súťaže

Do kín 18.júna 2009 v distribúcii Saturn Entertainment prichádza film Hannah Montana so slovenským dabingom

Stručný obsah filmu:
Fenomén televíznej stanice Jetix sa prvýkrát dostáva na filmové plátno. Miley Stewart (Miley Cyrus) zápasí so školou, priateľmi a svojou tajnou druhou identitou – popovou hviezdou menom Hannah Montana. Keď hrozí, že popularita Hannah Montany obráti jej život úplne hore nohami, neostáva iné, ako sa jej vzdať. Aby vrátil Miley opäť na zem, berie ju jej otec (Billy Ray Cyrus) domov do Crowley Corners v Tennesee. Tam ju čaká zrážka s realitou, ale aj zábava i románik, aké by si ani pop-hviezda Hannah Montana nedokázala predstaviť.

Seriál Hannah Montana, ktorý bol nominovaný na cenu Emmy, vypredané koncertné turné po 70 mestách a tretí mimoriadne úspešný album (Breakout) v priebehu necelých dvoch rokov urobila z mladej herečky, speváčky a skladateľky medzinárodnú hviezdu. Premiéru seriálu v marci 2006 sledovalo 5,4 milióna divákov a Miley Cyrus sa stala miláčikom divákov. jej popularita sa mohla smelo porovnávať s úspechom jej televíznej postavy Miley Stewart a jej alter ega Hannah Montany.

A teraz je na rade súťažná otázka:
Napíšte nám skutočné meno postav, ktorej patrí prezývka Hannah Montana a kto jej prepožičal hlas v slovenskom dabingu?

Ak si neviete rady s otázkou, k správnej odpovedi vám môžu pomôcť naše stránky, stací len hľadať na správnom mieste.

Odpoveď k súťažnej otázke zašlite e-mailom na adresu: sutaz@moviemania.sk, do Predmetu mailu napíšte: Sutaz – Hannah Montana.

Dôležité: Nezabudnite k odpovedi napísať aj kontaktné údaje (meno, adresa, PSČ, telefón) na zaslanie prípadnej výhry. Vami zadané údaje nebudú poskytnuté tretím osobám.

Email s odpoveďou posielajte len 1x, v prípade že bude poslaných viacero emailov z rovnakého emailového účtu alebo z viacerých emailových účtov s rovnakou poštovou adresou, z hľadiska fair-play budú tieto nadbytočné emaily vyradené zo súťaže.


Súťaž bola ukončená v nedeľu 5. júla 2009. Výhercov súťaže zverejníme na našich stránkach už čoskoro!   Foto © archív
Odpoveď:
Meno a priezvisko:
Email:
Adresa:
 

Súvisiace články