Súťaž o DVE permanentky na Festival Barbakan

15.9.2009|redakcia MovieMania.sk|
Súťaž o DVE permanentky na Festival Barbakan Filmový portál MovieMania v spolupráci s Agentúrou Vresk pre Vás pripravil súťaž o dve dvojdňové permanentky na tohtoročný ročník Festivalu Barbakan, ktorý organizátori pre vás pripravili na 23. až 27.septembra. Permanentky budete môcť využiť počas dvoch dní na festivale v Banskej Bystrici.

Viac informácií o tomto festivale sa dozviete v rubrike Médiá, kde Vás informujeme o filmovej, ale i o filmovej časti Barbakanu.
POZOR! Dvojdňové permanentky, ktoré máte u nás možnosť vyhrať sa budú dať použiť iba na filmovej časti festivalu.

Súťaž trvala od 15. septembra do 20. septembra 2009.

Odpoveď na súťažnú otázku pošlite na adresu: sutaz@moviemania.sk a do predmetu mailu napíšte Festival Barbakan.

Súťažná otázka znela:
Na Barbakane sa budú filmy premietať v mnohých profiloch zahraničných ale i domácich režisérov. Napíšte nám aspoň dva mená osobností, ktoré majú na festivale svoju filmovú sekciu-

Každému, kto pozorne sleduje náš web nebude problém poslať správnu odpoveď. Ak však potrebnú informáciu na našom webe nezaregistrovali, odporúčame poobzerať sa.

Dôležité: Nezabudnite k odpovedi napísať aj kontaktné údaje (meno, adresa, PSČ, telefón) na zaslanie prípadnej výhry. Vami zadané údaje nebudú poskytnuté tretím osobám.

Email s odpoveďou posielajte len 1x, v prípade že bude poslaných viacero emailov z rovnakého emailového účtu alebo z viacerých emailových účtov s rovnakou poštovou adresou, z hľadiska fair-play budú tieto nadbytočné emaily vyradené zo súťaže.

Súťaž bola ukončená 20.septembra 2009. Výhercov zverejníme čoskoro. Zdroj:  MovieMania.sk Foto © VRESK Factory
Odpoveď:
Meno a priezvisko:
Email:
Adresa:
 

Súvisiace články