Tri horúce perličky zo sveta Lost (Nezvestní)

30.9.2009|Ľubo Martiniak|
Tri horúce perličky zo sveta Lost (Nezvestní) Seriál Nezvestní prežíva pred svojím záverom opäť dlhú prestávku a zatiaľ čo nedočkavý fanúšikovia čakajú na vytúženú poslednú 6.sezónu jedného z najúspešnejších mysterióznych seriálov vôbec, stále sa objavujú nové a nové informácie o tom čo je pravdou a čo nie o konci piatej sezóny.

Nedávny víťaz Emmy a v podstate jediný z predstaviteľov seriálu Lost, ktorý sa sem-tam posnaží vypustiť nejakú tu odrobinku ohľadne deja šiestej sezóny sľubuje , že sa dozaista vyriešia niektoré, avšak nie úplne všetky otázky fanúšikov! Veru toto tvrdenie sme už niekde počuli a je namieste sa báť, čo si vlastne pod týmto možno predstaviť.

„Netuším či budú fanúšikovia plne spokojní, alebo nie,“ hovorí Emmerson. „ A v podstate ani netuším , či chceme aby bol úplne spokojný. Myslím, že je najlepšie ak skončíme s niečím nezodpovedaným“.

Nuž predstaviteľ Benjamina Linusa ma ako fanúšika príliš nepotešil ,ale čo by človek čakal od takého človeka ,však? :-) A keďže málinko spoilerov neuškodí jeho kolegovi a (Jorge Garcia, Daniel Dae Kim, a Terry O'Quinn) zo seriálu vybafli na nás tri veľmi zaujímavé fakty, ktoré nás od finále piatej sezóny dozaista trápia:

1. Áno, bomba určite explodovala. “V podstate bomba na konci poslednej časti explodovala a všetky záruky sú preč,“ hovorí Garcia. Samozrejme nikto nezaručuje, že tou bombou bol Jughead, bomba ktorú stroskotanci pomohli v minulosti zneškodniť Tým Druhým.

2. Juliet sme nevideli poslednýkrát . Istý zdroj hovorí , že predstaviteľka Juliet Elizabeth Mitchel l len na istý čas odišla z natáčania na Havaji , a naspäť sa môže kedykoľvek vrátiť.

3. Čo je však isté, posledný krát sme pravdepodobne videli Libby. Tvorcovia sa chcú jednoducho viac zaoberať príbehom . Len aby :-)

Stále sú to len črepiny naznačovania a nejasné okrúhlenia tvorcov a zmluvami na uzde držaných hercov. Jedno je však nad slnko jasnejšie. Posledná sezóna Nezvestných namúti medzi fanúšikmi ešte veľa vody . Nechajme sa prekvapiť..... Zdroj:  MovieMania.sk Foto © archív

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...