Súťaž so seriálom The Pacific

28.3.2010|redakcia MovieMania.sk|
Súťaž so seriálom The Pacific Filmový portál Movie Mania v spolupráci s televíznou stanicou HBO pripravil pre vás ďalšiu súťaž o atraktívne ceny k výnimočnému seriálu The Pacific.
Do súťaže stanica venovala balíček cien, ktorý obsahuje veci s motívom seriálu The Pacific. Napríklad kľúčenky, hrnčeky či tričká.

Na obrazovkách známeho filmového kanálu HBO sa v priebehu marca objavili prvé epizódy seriálu The Pacific z produkcie Stevena Spielberga a Toma Hanksa, ktorý je "pokračovaním" svetoznámeho seriálu Bratstvo neohrozených z roku 2001.

Stručný obsah filmu:
8. decembra 1941, deň po japonskomm útoku na Pearl Harbor, vyhlásil americký Kongres vojnu japonskému císárstvu. Spojené štáty tak vstúpili do druhej svetovej vojny, ktorú už tretí rok viedli vojská Velkej Británie, Sovietskeho svazu, Číny, Kanady a Austrálie proti Japonsku, Nemecku a Taliansku. Náborové kancelárie po celej zemi boli vzápätí zasypané zástupmi Američanov, ktorá chceli bojovať. Mnoho mladých mužov si zvolilo službu u námornej pechoty. Zatiaľ čo iný známy seriál HBO Bratstvo neohrozených (takisto natočený v produkcii Toma Hanksa a Stevena Spielberga) sledoval osudy amerických výsadkárov na európskom vojnovom poli, dobrodružstvo The Pacific popisuje vojnové dianie na opačnom konci sveta. Zobrazuje náročné putovanie troch mužov, mariňákov z 1. divízie námornej pechoty, ktorá sa prezývala Stará garda.

A teraz je na rade súťažná otázka:
Koľko epizód bude mať tento seriál z doby druhej svetovej vojny?

Ak si neviete rady s otázkou, k správnej odpovedi vám môžu pomôcť naše stránky, stačí len hľadať na správnom mieste.

Odpoveď k súťažnej otázke zašlite e-mailom na adresu: sutaz@moviemania.sk, do Predmetu mailu napíšte: Sutaz – The Pacific

Dôležité: Nezabudnite k odpovedi napísať aj kontaktné údaje (meno, adresa, PSČ, telefón) na zaslanie prípadnej výhry. Vami zadané údaje nebudú poskytnuté tretím osobám.

Email s odpoveďou posielajte len 1x, v prípade že bude poslaných viacero emailov z rovnakého emailového účtu alebo z viacerých emailových účtov s rovnakou poštovou adresou, z hľadiska fair-play budú tieto nadbytočné emaily vyradené zo súťaže.

Súťaž bola ukončená v nedeľu 25.apríla 2010. Výhercov súťaže zverejníme na našich stránkach po ukončení súťaže! Zdroj:  MovieMania.sk Foto © HBO
Odpoveď:
Meno a priezvisko:
Email:
Adresa:
 

Súvisiace články