Lupita Nyong´o a Gwendoline Christie sa pridajú k hviezdnemu obsadeniu filmu Star Wars 7

10.6.2014|Iveta Kollárová|
Lupita Nyong´o a Gwendoline Christie sa pridajú k hviezdnemu obsadeniu filmu Star Wars 7

Film Star Wars: Episode 7 sa nám rozrastá o dve nové mená. Konkrétne o herečku, ktorá tento rok získala Oscara za svoj výkon vo filme 12 rokov otrokomLupitu Nyong'o a herečku, ktorá sa publiku predstavila ako Briana z Tarthu v seriáli stanice HBO Hra o trony, či najnovšie úlohou v posledných dvoch častiach filmu The Hunger Games: Mockingjay, Gwendoline Christie.

Dámy doplnili už pred časom ohlásené nové mená, ktoré budú vo filme hrať. Zahrajú si tak po boku hercov Johna Boyega, Adama Drivera a Oscara Isaaca, ktorí si spoločne zahrali vo filme Inside Llewyn DavisDomhnalla Gleesona z filmu Lásky čas, či herečky Daisy Ridley a švédskeho herca Maxa von Sydowa. Fanúšikov Lucasovej originál trilógie poteší správa, že Harrison FordCarrie FisherMark Hamill si zopakujú svoje úlohy ako Han Solo, Princess Leia, či Luke Skywalker. Rovnako si svoje úlohy zopakujú Peter Mayhew ako Chewbacca, Anthony Daniels ako C-3PO a Kenny Baker ako R2-D2.

Film režiséra J.J. Abramsa by sa mal odohrávať približne 30. rokov po udalostiach, ktoré dokumentuje filmový hit z roku 1983, Hviezdne vojny VI: Návrat Jediho. Natáčanie filmu Star Wars: Episode 7 sa začalo 7. apríla a jeho svetová premiéra je naplánovaná na 18. december 2015.

  Foto © archív

Súvisiace články