Sigourney Weaver sa objaví v pokračovaniach filmu Avatar

28.6.2014|Iveta Kollárová|
Sigourney Weaver sa objaví v pokračovaniach filmu Avatar

Režisér snímok JamesCameron potvrdil návrat Sigourney Weaver v dlho očakávaných troch pokračovaniach filmu Avatar. Sigourney sa vo filmoch objaví aj napriek tomu, že jej postava, Grace Augustine, zomrela v prvom filme o Avatarovi. Cameron sa tejto skvelej herečky nechce vzdať a pripravil pre ňu úplne novú úlohu. Určite výzva pre Sigourney, ktorá sa bude musieť vymaniť z postavy Grace.

Pre Sigourney to nebude prvý krát, čo vo filme „vstane z mŕtvych“. Vo filme Votrelec: Vzkriesenie sa jej postava Ellen Ripley vrátila ako klon votrelca a človeka po 200 rokoch po smrti. Sigourney, úplne živá, by si mala zopakovať aj úlohu Dana Barrett v treťom pokračovaní filmu Krotitelia duchov.

Začiatok natáčania pokračovaní filmu Avatar je naplánované na koniec tohto roka. Sigourney nebude jediná, ktorá sa vráti zo záhrobia. Očakáva sa, že vo všetkých troch pokračovaniach sa objaví aj postava Colonela Quaritcha, ktorú si zopakuje herec Stephen Lang. Aj napriek tomu, že v jednotke ukončil svoje pôsobenie s Na´vi šípmi v hrudi. Svoje úlohy si zopakujú aj Sam Worthington ako Jake Sully a Zoe Saldana ako Neytiri.

Zdroj:  The Guardian Foto © archív

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...