Gabourey Sidibe sa objaví po boku Sacha Baron Cohena v komédií Grimsby

27.6.2014|Iveta Kollárová|
Gabourey Sidibe sa objaví po boku Sacha Baron Cohena v komédií Grimsby

Vo filme o tajnom agentovi, ktorý sa musí spojiť so svojím bratom, futbalovým chuligánom, si zahrajú aj herci Ian McShane, David HarewoodMark Strong, ktorý si zahrá tajného agenta. Jeho brata, futbalového chuligána stvárni Baron Cohen. Ten sa do svojej novej úlohy skutočne „zažral“. Nedávno ho dokonca vyhodili zo štadióna Wembley pri zápase Anglicka s Peru (3:0), kvôli výtržníctvu.

Baron Cohen nie je len zlý chlapec, so scenáristom Philom Johnstonom spolupracuje na scenári pre film. Režisérom filmu je Louis Leterrier, ktorého film Podfukári (Now You See Me) sa stal prekvapivým hitom minulého roka. Vo filme sa objavila aj herečka a manželka Cohena Isla Fisher, či Annabelle Wallis z TV drámy stanice BBC Peaky Blinders.

Okrem tohto projektu sa Baron Cohen pripravuje na úlohu zloducha v pripravovanom pokračovaní filmu Alica v krajine zázrakov. Cohen si tak zahrá po boku Johnnyho Deppa, ktorý si zopakuje úlohu šialeného Klobúčnika, či Heleny Bonham CarterMii Wasikowskej, ktoré si takisto zopakujú svoje úlohy Červenej kráľovnej, respektíve Alice.

Zdroj:  The Guardian Foto © archív

Súvisiace články