Bude Mark Wahlberg hrať vo filme Six Million Dollar Man?

7.7.2014|Marko Aust|
Bude Mark Wahlberg hrať vo filme Six Million Dollar Man?

Dnes sa objavili neoverené zákulisné správy, že filmové štúdio Universal je pripravené sa pustiť do celovečernej filmovej adaptácie pôvodného televíznho seriálu The Six Million Dollar Man a v hľadáčiku maju Marka Wahlberga, ktorého by obsadili do hlavnej úlohy. Marka Wahlberga môžeme aktuálne vidieť v úspešnom blockbusteri Transformers 4: Zánik, ktorý žnie samé kasovné úspechy.

Televízny seriál The Six Million Dollar Man bežal v 70tych rokoch minulého storočia, príbeh sa točil okolo astronauta Stevea Austina, ktorý bol vážne zranený pri havárii lietadla. Jeho život zachránili tým, že poškodené časti jeho tela, ako oko, ruka, nohy a ďaľšie časti boli nahradené kybernetickými súčiastkami. Vďaka týmto úpravam má nadprirozdené schopnosti, môže vidieť na niekoľko kilonetrov, beží vysokou rýchlosťou, jeho ruky lámu všetko možné.

Štúdio Universal zatiaľ ešte nič nepotvrdilo ohľadom spolupráce s Markom Wahlbergom, avšak všetky indície a hlavne veľký úspech filmu Transformers 4: Zánik s Markom Wahlbergom naznačujú, že šance naviazania spolupráce nie sú nízke. Necháme sa prekvapiť ako sa to celé vyvrbí.

Zdroj:  tracking-board.com Foto © Paramount Pictures

Súvisiace články