Marvel najal novú dvojicu na výpomoc k filmu Ant-Man

8.7.2014|Marko Aust|
Marvel najal novú dvojicu na výpomoc k filmu Ant-Man

Štúdio Marvel prijalo dvojicu nových ľudí Gabriela Ferrariho a Andrewa Barrera, ktorí by mali vypomôcť so scenárom k filmu Ant-Man.

Scenár je zatiaľ len v počiatočnej fáze s pár náčtrmi, vychádza z pôvodnej komiksovej adaptácie Ant-Mana, napísaný bol Edgarom Wrightom a Joe Cornishom. Potom, čo bolo nariadené prepísanie scenára, dal Edgar Wright, ktorý ho mal aj režírovať od projektu ruky preč. Za režisérsku stoličku si po novom sadne Peyton Reed.

Na prepísanie scenáru bol oslovený Adam McKay a nová posila Gabriel Ferrari a Andrew Barrer sa má postarať o výpomoc s vyladením scenára. Všetko je to na poslednú chviľu, film Ant-Man má už zdržanie, pôvodný tohtoročný termín uvedenia filmu bol posunutý na rok 2015.

Začiatok výroby filmu je naplánovaný na tento august. Marvel sa usiluje o dodržanie dátumu uvedenia na 17. júla 2015. Môžeme dúfať, že už nedojde k dalšiemu odkladu.

Zdroj:  thewrap.com Foto © Marvel

Súvisiace články

Ant Man

Ant Man

Marvelovské univerzum sa nám pomaly rozpína. S každým ďalším filmom prichádzajú nové postavičky, ale nového styčného hrdinu sme tu...
Prvý teaser trailer k filmu Ant-Man

Prvý teaser trailer k filmu Ant-Man

Prvý klip k filmu Ant-Man spoločnosti Marvel mal včera v Amerike premiéru počas úvodnej časti nového marvelovského seriálu Agent...