Keanu Reeves si zahrá v akčnom TV seriáli Rain

20.8.2014|Ivet Kollarova|
Keanu Reeves si zahrá v akčnom TV seriáli Rain

Televízny seriál „Rain“, spoločnosti Slingshot Global Media, je založený na sériách kníh od Berryho Eislera. Hlavnú úlohu v seriáli si zahrá Keanu Reeves ktorý bude zároveň aj výkonným producentom.

Reeves by mal hrať úlohu Johna Raina, americko-japonského nájomného vraha, ktorý sa špecializuje na také ciele, ktorých smrť vyzerá ako prirodzená. Jeho život nájomného vraha mu bráni v bližšom kontakte s ostatnými ľuďmi, preto sa snaží nájsť svoju vlastnú, novú identitu. Pre Reevesa to bude prvá televízna úloha a pre spoločnosť Slingshot Global Media prvý televízny seriál, ktorého vznik ohlásili už pri založení spoločnosti, vo februári tohto roku.

Slingshot bude seriál produkovať a distribuovať. Okrem Reevesa sa k tímu výkonných producentov pridá aj autor knižnej série, Barry Eisler, či David LeitchChad Stahelski, režiséri snímky John Wick, akčného thrileru, v ktorom hlavnú úlohu hrá práve Keanu Reeves.

Seriál Rain by sa mal dostať na obrazovky v blízkej budúcnosti, momentálne sa hľadá scenárista na napísanie scenára pre seriál.

Zdroj:  variety Foto © archív

Súvisiace články