Film Lepšie teraz ako nikdy ide do slovenských kín

10.9.2014|-ma-|
Film Lepšie teraz ako nikdy ide do slovenských kín

Ďalším z filmov, ktorý má v tomto týždni premiéru v slovenských kinách je film Lepšie teraz ako nikdy.

V tejto romantickej komédii uvidíme v hlavných úlohách herecké stálice ako Michael Douglas a Diane Keaton. Michael Douglas (Základný inštikt, Nepovedz ani slovo) si vo filme zahral nepríjemného realitného makléra Orena Littlea, ktorý rád robí ľudom schválnosti. Znáša sa len s dlhoročnou kolegyňou Claire, ktorá je tiež protivná ako on.

Oren chce odísť do dôchodku, tak chce predať posledný dom a v pokoji odísť na odpočinok. Susedom sa vyhýba, keď sa im práve nestažuje alebo nerobí zase naprieky. Dokonca vytrvalo odmieta pozvania na mojito od Leah, ktorú si zahrala Diane Keaton. Jedného dňa sa Orenov život obráti hore nohami, keď sa u neho nečakane objaví jeho syn Luke, aby sa dočasne postaral o jeho deväťročnú dcéru Sarah, o existencii ktorej nemal vôbec tušenia.

Režisérom je Rob Reiner, ktorý už má s komédiami skúsenosti (Keď Harry stretol Sally, Americký prezident, Druhá šanca).

Film vám viac priblíži filmový trailer s titulkami a tiež si môžete pozrieť fotky v fotogalérii. Do slovenských kín ide vo štvrtok 11.septembra 2014.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Barracuda Movie

Odporúčané články

Som legenda (I am Legend)

Som legenda (I am Legend)

Predstavte si, že na celom svete zúri vírus a vy ste imúnny. Beháte si po Manhattane ako na nejakej lúčke a okolo vás sa mení celá...
Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...