Pozrite si trailer k filmu The Homesman

13.9.2014|-ma-|
Pozrite si trailer k filmu The Homesman

Vyšiel trailer k filmu The Homesman, ktorý je nabitý samými hereckými hviezdami. Tento western nás zavedie do nehostiného prostredia divokého západu.

V hlavných úlohách uvidíme Hillary Swank, Tommyho Lee Jonesa, ktorý film aj režíroval a podielal sa na tvorbe scenáru a tiež Meryl Streep. Vo vedlajšich úlohách sa objavia William Fichtner, Grace Gummer, John Lithgow, Tim Blake Nelson, Miranda Otto, James Spade, Hailee Steinfeld.

Drsné podmienky v zapadnutej divočine na divokom západe dohnali tri ženy (Grace Gummer, Miranda Otto, Sonja Richter) na okraj šialenstva. Pomôcť im chce Mary Bee Cuddy (Hilary Swank), že ich dopraví dostavníkom na východ do Iowy, kde ich očakávajú minister s manželkou (Meryl Streep), ktorí im podali pomocnú ruku. Mary čoskoro zisťuje, že cesta dostavnikom bude náročná, najme si tuláka George Briggsa (Tommy Lee Jones) a obaja musia spolu čeliť nástraham počas prechodu krásnou ale drsnou a nebezpečnou Nebraskou.

Na následovnom odkaze si môžete pozrieť filmovú upútavku k filmu The Homesman. Uvedenie filmu do slovenských kín zatiaľ nie je známe.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Europa

Odporúčané články