Nové seriály na jeseň 2014 (1)

17.9.2014|-ma-|
Nové seriály na jeseň 2014 (1)

Jeseň pomaly klope na dvere, posledné horúce letné dny sú už za nami a začína nám nová seriálová jesenná sezóna 2014/2015. Ako každý rok, aj tentoraz nás opäť čaká bohatá záplava nových televíznych seriálov.

Prehľad vám ponúkneme v abecednom poradí jednotlivých TV staníc s stručným popisom a dátumom premiéry.

V tejto prvej časti začneme televíznou spoločnosťou ABC, ktorá pripravila na túto sezónu niekoľko nových seriálov.

V komiediálnom seriáli Black-ish uvidíme komika Anthonyho Andersona ako Dreho, hlavu rodiny. Jeho ženu miešanku Rainbow si zahrá Tracee Ellis Ross. Otca Dreho si zahrá filmová hviezda Laurence Fishburne. Premiéra 24. septembra 2014.

V rodinnom sitkome s názvom Cristela sa objaví Cristel Alonzo, ktorý ako študent právnickej fakulty nastúpi na neplatenú stáž v advokátskej kancelárii. Premiéra sitkomu odštartuje 10.októbra 2014.

Ioan Gruffudd si v seriáli Forever zahrá úlohu newyorského súdneho lekára Henryho Morgana, ktorý v sebe uchováva tajomstvo - nemôže zomrieť. Po boku kolegu detektíva Jo Martineza (Alana De La Garza) študuje Morgan mŕtvoly v snahe odhaliť tajomstvo svojej nesmrteľnosti. V seriáli sa objavia ešte Judd Hirsch, Donnie Keshawarz a Joel David Moore. Premiéra seriálu je 22.septembra 2014.

Seriál How to Get Away With Murder je thriler z právnického prostredia, kde uvidíme Violu Davis v úlohe mocichtivej Shondy Rhimes z prestížnej právnickej firmy a vyučuje v právnickej škole. Premiéru má 25.septembra 2014.

Manhattan Love Story je ďalším komediálnym seriálom, ktorý bude vo forme vnútorných monológov dvojice, týpka z New Yorku (Jake McDorman) a pipky (Analeigh Tipton). Ako ich vzťah pokračuje, objavia sa aj komplikácie.  Tento seriál odpremiéruje 30. septembra 2014.

Posledným seriálom zo stajňe ABC je komédia Selfie, kde uvidíme Karen Gillan v úlohe Elizy Dooley, ktorá v snahe sa stať slávnou je posadnutá sociálnymi sieťami Facebook a Instagram, avšak bez nejakého úspechu. V zúfalstve si najme Henryho Higenbottama (John Cho), ktorý jej má vylepšiť imidž. Premiéra 30. septembra 2014.

Z BBC Amercia predstavili len jeden nový seriál Indruders, ktorý už mal premiéru koncom augusta, v týchto dňoch už odvysielala štyri epizódy. V seriáli uvidíme Johna Simma v úlohe Jacka Whelana bývalého losangeleského policajta. Jack Whelan sa s manželkou presťahoval na pacifický severozápad, kde chcel nájsť kľudnejší život. Situácia sa však zamotá, keď ho príde navštíviť starý priateľ (Tory Kittles) s žiadosťou o pomoc pri vyšetrovaní vraždy.

Ďalšie nové seriály predstavíme čoskoro v následujúcich častiach. 

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...