Nové seriály na jeseň 2014 (3)

23.9.2014|-ma-|
Nové seriály na jeseň 2014 (3)

Po dvoch častiach pokračujeme tretiou časťou, kde sa pozreme na nové seriály z televíznych staníc DirecTV, Fox, History a MTV.

V seriáli Kingdom od DirecTV, pôvodne titulovanom Navy St., sa staneme svedkami rodinnej drámy v drsnom svete zmiešaných bojových umení. Uvidíme tu Franka Grilla (Prison Break) v úlohe Alveya Kulina, športovej legendy a majiteľa teločvične, ktorá vyhľadáva nové talenty bojovníkov. Joanna Going (House of Cards) si zahrá drogovo závislú Frankovú manželku, Nick Jonas (Hawai Five-O) a Jonathan Tucker (Parenthood) zase jeho synov, ktorí sú tiež bojovníci. V ďalších úlohach sa objavia aj Kiel Sanchez a Matt Lauria. TV premiéra od 8.októbra 2014.

Televízna stanica FOX uvedie päticu nových seriálov. Prvý z nich je nový seriál Gotham, o ktorom sme už písali články tu a tu. Vychádza z filmovej série o Batmanovi a tento prequel je zasadený do obdobia spred príchodom Batmana. V hlavnej úlohe detektíva Jamesa Gordona uvidíme Bena McKenzieho. Premiéra 22.septembra 2014.

Keď nájdu mŕtveho chlapca na idylickej pláži v malom kalifornskom prímorskom meste, začne policajné vyšetrovanie tejto tragédie. Keď to označia za vraždu, spustí sa mediálna hystéria, ktorá uvedie chlapcovú rodinu do ďalšieho zmätku a prevráti životy obyvateľov mesta. Tento nový seriál Gracepoint je inšpirovaný britským seriálom Broadchurch, v hlavných úlohách policajných vyšetrovateľov sa predstavia David Tennant a Anna Gunn, vo vedľajších úlohách si zahrajú Nick Nolte, Michael Pena, Jacki Weaver a Kevin Rankin. Svoju TV premiéru odštartuje 2.októbra 2014.

Komediálny seriál Mulaney je o komikovi a spisovateľovi Johnovi Mulaneyovi, ktorý žije v New Yorku s spolubývajúcimi Jane a Seymour. Viac napovie ukážka seriálu. TV premiéra je 5.októbra 2014.

Štvrtým v poradí je seriál Red Band Society, ktorý nás zavedie do detského oddelenia nemocnice v Los Angeles medzi skupinu mladých pacientov, ktorí bojuju s zákernými chorobami ako rakovina alebo srdcová vada. V tejto dráme si úlohy mladých životom ťažko skúšaných pacientov zahrajú Griffin Gluck, Zoe Levin, Charlie Rowe, Astro, Ciara Bravo a Nolan Sotillo. Ich lekárov a sestier si zahrajú Dave Annable, Rebecca Rittenhous a Octavia Spencer. Seriál už aktuálne beží, premiéru mal 17.septembra 2014.

Posledným z pätice seriálov je komediálny seriál Utopia, ktorý vychádza z holandského programu, kde 15 súťažiacich s odlišnými povahami sú uvrhnutí do divočiny, kde majú strávit celý rok vybudovaním vlastnej spoločnosti s vlastnými pravidlami. Ako to dopadne, ukáže čas. TV premiéru zo začiatku septembra má už sebou.

Televízna spoločnosť History uviedla nový miniseriál Houdini, ktorý už bol odvysielaný začiatkom septembra. Seriál sledoval slávneho kúzelníka Houdiniho, ktorý sa zaplietol do špionáže, zápasov špiritistov a stretne sa veľkými osobnostami od amerických prezidentov, až po Sira Arthura Conan Doylea a Rasputina.

Na záver tu ešte máme nový seriál od MTV s názvom Happyland. V tejto soap komédii sa dostaneme do zákulisia zábavných parkov, ktoré nevyzerajú ako ich pozlátko zvonka. Uvidíme tu Biancu Santos v úlohe Lucy, cynickú tínedžerku, ktorá vyrastala v tomto prostredí. Jej matku si zahrá Camile Guaty. Lucy plánuje odísť zo zábavného parku aby spoznala skutočný svet, avšak sa všetko zmení vo chvíli, keď stretne Iana (Shane Harper), syna nového majiteľa zábavného parku. Diváci sa dočkajú premiéry 30.septembra 2014.

Čoskoro pokračujeme v štvrtej časti, kde sa opäť pozrieme na seriálové novinky od ďalších televíznych staníc. 

 

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...