Kto obsadí v 2 sezóne seriálu Temný prípad hlavnú ženskú úlohu?

26.9.2014|Marko Aust|
Kto obsadí v 2 sezóne seriálu Temný prípad hlavnú ženskú úlohu?

Bola odhalená predstaviteľka hlavnej ženskej úlohy v druhej sezóne seriálu Temný prípad od HBO. Mala by to byť herečka Rachel McAdams, potvrdili to zdroje serveru Variety.

Rachel McAdams sa pripojí v seriáli po boku ďalších hereckých hviezd Colina Farrella a Vince Vaughna. Predpokladá sa, že by si mala zahrať policajnú vyšetrovateľku popri Farrellovi, podrobnosti o jej úlohe zatiaľ nie sú známe.

Colin Farrell si zahrá rozpolteného detektíva Ray Velcora, ktorý má za sebou traumatické zážitky a jeho lojalita balansuje medzi políciou, ktorá je však presiaknutá korupciou, a zločincovi, ktorému je zaviazaný. Vince Vaughn si zas zahrá nečestného podnikateľa Franka Semjona, ktorý sa dostane do potiaží, keď nájdu jeho obchodného partnera zavraždeného.

Druhá séria bude mať osem hodinových epizód. Výroba nových dielov sa začne teraz na jeseň a odvysielané budú v budúcom roku 2015.

Zdroj:  variety.com Foto © HBO

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...