Emma Watson bude účinkovať v thrileri Colonia

30.9.2014|Marko Aust|
Emma Watson bude účinkovať v thrileri Colonia

Herečka Emma Watson spolu s Danielom Brühlom si zahrá v juhoamerickom politickom thrileri Colonia. Film bude režírovať Florian Gallenberger, ktorý už získal Oscara v 2001 v kategórii krátky film.

V pondelok oznámili tvorcovia filmu, že práce na filme sa už začali a potrvajú do konca roka. Film sa bude natáčať v Luxembursku, Nemecku a v Južnej Amerike.

Dráma z politického prostredia nás zavedie do Čile v roku 1973, keď bol spáchaný vojenský prevrat. Mladý nemecký pár Lena (Emma Watson) a Daniel (Daniel Brühl) sa zaplietol do týchto čílskych násilných udalostí, ktoré viedli k zvrhnutiu demokraticky zvoleného prezidenta Salvadora Allendeho. Onedlho je Daniel unesený tajnou políciou, ktorej šéfuje vojenský diktátor Augusto Pinochet. Lena sa ho snaží vystopovať v izolovanej oblasti nazvanej Colonia Dignidad s kazateľom Paul Schäferom. Čoskoro vyjde najavo, že oblasť je využívaná ako detenčné a mučiacie centrum, odkiaľ sa len málokomu podarilo utiecť.

Výrobu filmu zabezpečuje spoločnosť Majestic Filmproduktion v spolupráci s Iris Productions a Rat Pack Filmproduktion. Premiéra filmu Colonia v kinách zatiaľ nemá ohlásený termín.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Kolónia

Kolónia

Kolónia je rozhodne film, čo si zaslúži divácku pozornosť. Priamo sa totiž dotýka skutočných udalostí, o ktorých možno viacerí z vás...