Trailer k filmu Inherent Vice od Paula Thomasa Andersona

1.10.2014|-pk-|
Trailer k filmu Inherent Vice od Paula Thomasa Andersona

Včera sa na webe objavil prvý trailer k novému filmu Paula Thomasa Andersona - Inherent Vice. Anderson natočil nový film v relatívne krátkom časovom slede (na jeho pomery) po svojom poslednom snímku The Master. Tento film je veľkou udalosťou aj preto, že ide o prvú adaptáciu knihy kultového spisovateľa Thomasa Pynchona, ktorý Andersonov scenár sám odobril. Táto ikona súčasnej americkej literatúry sa vo filme, podľa niektorých správ, na kratučký moment osobne objaví. Anderson popísal pocity z adaptácie Pynchonovho románu ako "zábavu, ako keď sa idete previezť autom svojho otca" alebo "ako keď pred vás niekto položí mech zlata a povie vám, že si smiete vziať len určité množstvo".

Režisér dokázal pre Inherent Vice získať plejádu výborných hercov. Objavia sa tu Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Reese Witherspoon, Benicio Del Toro či Owen Wilson. Podľa traileru sa dá usudzovať, že pôjde (aspoň čo sa štýlu týka) o návrat k časom Boogie Nights. Dej sa odohráva v Los Angeles 70. rokov. Larry "Doc" Sportello (Joaquin Phoenix) je súkromný detektív a večný hulič. Jeho problémy sa začnú keď do jeho života opäť vstúpi a do svojich problémov zatiahne jeho dávna láska Shasta Fay Hepworth (Katherine Waterston).

Inherent Vice bude po prvý krát verejne premietaný na filmovom festivale v New Yorku a u nás má premiéru naplánovanú na 19.februára 2015.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Warner Bros.

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...