Kultovný seriál Twin Peaks sa vráti na scénu

7.10.2014|Marko Aust|
Kultovný seriál Twin Peaks sa vráti na scénu

Fanúšikovia seriálu majú dôvod na radosť, spoločnosť Showtime v pondelok oznámila, že plánuje oživiť kultovný seriál Twin Peaks na televízne obrazovky. Jediným menším kazom tejto novinky je termín uvedenia, ktorý je naplánovaný až na rok 2016.

Nové pokračovanie by malo obsahovať deväť epizód, scenár napíše dvojica autorov David Lynch a Mark Frost a réžie sa chopí David Lynch.

Pôvodný seriál Twin Peaks bol uvedený 8. apríla 1990 na ABC a patril medzi najlepšie hodnotené seriály. V tomto mysterióznom krimi seriáli prichádza do mestečka svojrázny FBI agent (Kyle Mac Lachlan), kde má vyšetriť vraždu mladej ženy. Už po príchode v tomto zvláštnom mestečku sa agent zamotá do problémov s ešte podivnejšími obyvateľmi mestečka Twin Peaks. Seriál sa dočkal aj celovečerného filmu Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992).

V seriáli si zahrali Kyle MacLachlan, Madchen Amick, Michael Ontkean, Dana Ashbrook, Lara Flynn Boyle, Sherilyn Fenn, Richard Beymer, Warren Frost a Peggy Lipton.

Zostáva dúfať, že všetko dobre klapne a v roku 2016 sa dočkáme veľkolepého návratu. Fanúšikovia seriálu Twin Peaks si môžu prečítať profilové články hereckých hviezd Kyle Mac Lachlan, Lara Flynn Boyle a Sherilyn Fenn.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © moviestillsdb.com / ABC

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...