X-Menovský spinoff, film Deadpool, príde do kín v zime v roku 2016

7.10.2014|Ivet Kollarova|
X-Menovský spinoff, film Deadpool, príde do kín v zime v roku 2016

Štúdia Twentieth Century FoxMarvel Comics zverejnili dátum premiéry filmu Deadpool, ktorý príde do kín 12. februára 2016. Spinoff filmu X-Men bude režírovať Tim Miller a hlavnú postavu, Deadpool, a.k.a Wade Wilsona by si mal zahrať Ryan Reynolds (aj keď to zatiaľ nie je oficiálne potvrdené). Ten si postavu Wilsona zahral vo filme X-Men Origins: Wolverine, kým herec Scott Adkins stvárnil postavu Deadpoola po Wilsonovej premene.

A  štúdia Fox prinášajú aj ďalšie filmové novinky. Už nie taká potešujúca je správa o vyradení dátumu premiéry filmu Assassin´s Creed z kalendára na leto 2015. Adaptácia úspešnej video hry, v hlavnej úlohe s Michaelom Fassbenderom, mala mať premiéru 7. augusta 2015, ale kvôli početným prepisom scenára a produkčným nezrovnalostiam, sa premiéra filmu presúva až na rok 2016.

Následkom toho bude presun premiéry filmu, reboot Fantastic Four od režiséra Josha Tranka z 19. júna práve na 7. august 2015. Vyzerá to tak, že štúdia Fox si berú inšpiráciu od spoločností Disney a Marvel, ktoré svoj veľký hit Strážcovia galaxie rovnako uviedli v auguste a z filmu sa stal letný blockbuster. Fox určite dúfajú, že podobný osud má pred sebou aj film Fantastic Four. No a aby toho nebolo málo, štúdia Fox urobili ešte jednu zmenu. Premiéra filmu spoločnosti YA, adaptácia knihy od Johna Greena, Paper Towns sa presúva z 31. júla na 19. júna 2015.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © archív

Súvisiace články