Sean Bean bude hrať v seriáli The Frankenstein Chronicles

18.11.2014|Marko Aust|
Sean Bean bude hrať v seriáli The Frankenstein Chronicles

Britská televízna spoločnosť ITV dnes oznámila prípravu nového šestdielného dramatického krimi seriálu The Frankenstein Chronicles.

V chystanom seriáli s prvkami hororu si hlavnú úlohu inšpektora Johna Marlotta zahrá britský herec Sean Bean, ktorého diváci poznajú hlavne z trilógie Pána Prsteňov v úlohe Boromira alebo zo seriálu Hra o tróny ako Eddarda Starka.

Dej je zasadený do Londýna v predviktoriánskej éry začiatkom 19. storočia. V roku 1827 minister vnútra Sir Robert Peel poverí inšpektora Johna Marlotta prípadom, keď s riečnou políciou na Temži zatknú gang pašerákov ópia.

Počas zatýkania inšpektor John Marlott sa stane svedkom šokujúceho objavu. Na breh rieky je vyplavené telo dietaťa, avšak po bližšom preskúmaní sa zistí, že v skutočnosti je to zmrzačené monštrum poskladané z rôznych častí tela. Prípad nečakane nabral úplne iný smer.

Réžisérom je Benjamin Ross, ktorý je spolu s Barrym Langfordom tiež spolutvorcom scenáru.

Natáčanie by sa malo začať už čoskoro v januári 2015 v Severnom Írsku, dátum uvedenia seriálu na obrazovky bude oznámený neskôr.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...