Chystá sa pokračovanie filmu Zdrojový kód 2

3.12.2014|Marko Aust|
Chystá sa pokračovanie filmu Zdrojový kód 2

Môžeme sa tešiť na pokračovanie akčného thrileru Zdrojový kód z roku 2011 s tématikou cestovania časom. Ohlásili to spoločnosti The Mark Gordon Company a Vendone Pictures.

Film Zdrojový kód 2 bude režírovať Anna Foerster, ktorá si réžiu už vyskúšala v televíznom seriáli Myšlienky vraha. Scenáristom by mal byť opäť Ben Ripley, ktorý napísal scenár aj k prvej časti.

Prvá časť filmu Zdrojový kód popisovala príbeh vojaka (Jake Gyllenhaal), ktorý sa prebudí v tele neznámeho muža a zisťuje, že sa práve zapojil do náročnej misie. Cieľom tejto misie je nájsť útočníka, ktorý má na svedomí výbuch Chicagského prímestského vlaku. Film pracuje s paralelnou realitou a vnímaním času a priestoru.

Herecké obsadenie v druhej časti zatiaľ nie je známe, otázna je aj účasť herca Jakeho Gyllenhaala, ktorý si v prvej časti zahral hlavnú úlohu vojaka. Termín uvedenia filmu do kín taktiež nie je známy, ďalšie informácie určite nenechajú na seba dlho čakať.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Continental Film

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...