Tim Burton poodkryl novinky o pokračovaní filmu Beetlejuice 2

15.12.2014|Marko Aust|
Tim Burton poodkryl novinky o pokračovaní filmu Beetlejuice 2

Je to už pomaly dvadsaťsedem rokov čo sa prvý krát spojili režisér Tim Burton a herec Michael Keaton v úspešnej rodinnej duchárskej komédii Beetlejuice s prvkami hororu.

Michael Keaton sa v poslednom čase na nedostatok práce stažovať nemôže, naposledy sa blysol vo filme Birdman, ďalej sme ho mohli vidieť v remakeu RoboCopa, či Need for Speed.

Počas rozhovoru pre server Comingsoon pri príležitosti uvedenia filmu Big Eyes sa režisér Tim Burton nechal počuť, že jeho obľúbená Keatonova postava je práve bioexorcista Betelgeuse z filmu Beetlejuice. Ďalej odvetil, že aktuálne prebiehajú práce na scenári k Beetlejuice 2, ktoré pokročili viac než si myslíme a teší sa na opätovnú spoluprácu s Michaelom Keatonom.

Termín spustenia výroby filmu Beetlejuice 2 zatiaľ nebol ohlásený, ale môžeme očakávať, že to bude v blízkej budúcnosti.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Tim Burton chystá nový film Big Eyes

Tim Burton chystá nový film Big Eyes

Známy režisér Tim Burton  pripravuje novú biografickú drámu s názvom Big Eyes. Tento film nesie jednu zaujímavosť, že sa v nom neobjavia...
Tim Burton a Beetlejuice 2

Tim Burton a Beetlejuice 2

Režisér Tim Burton v rozhovore pre časopis Vulture pripustil, že by sa pustil do natáčania nového Beetlejuica, no len v takom prípade, keby...