Jennifer Lawrence sa bude potápať naozaj hlboko

17.1.2015|Ivet Kollárová|
Jennifer Lawrence sa bude potápať naozaj hlboko

Štúdiá 20th Century Fox uzavreli dohodu s herečkou Jennifer Lawrence, ktorá sa tak predstaví v novej životopisnej snímke The Dive. Režisérom snímky by mal byť Francis Lawrence, režisér posledných troch filmov série Hry o život.

Ďalší významný režisér, James Cameron bude snímku prostredníctvom svojej spoločnosti Lightstorm Entertainment produkovať. Spolu s ním sa produkcie ujmú aj Rae Sanchini a Barry Josephson. Dana Stevens pracuje na scenári k filmu.

Film The Dive je založený na skutočnom príbehu dvoch free-diveroch (potápači, ktorí sa bez prístrojov a na jedno nadýchnutie potápajú do hĺbky), Francisca “Pipin“ Ferrerasa a jeho ženy Audrey Mestre, ktorí súťažili o najhlbší ponor na jedno nadýchnutie. Jennifer si zahrá Audrey Mestre.

Kedy sa snímka The Dive začne natáčať známe nie je. Herečka by mala v dohľadnej dobe začať pracovať na natáčaní ďalšieho životopisného filmu, Joy o žene, ktorá vynašla Zázračný Mop, Joy Mangano. Na snímke bude opäť spolupracovať s režisérom Davidom O. Russellom.

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články