Kristen Stewart a Jesse Eisenberg si zahrajú v novom filme Woodyho Allena

10.3.2015|Ivet Kollárová|
Kristen Stewart a Jesse Eisenberg si zahrajú v novom filme Woodyho Allena

Herečka Kristen Stewart a herec Jesse Eisenberg, ktorí spolu účinkovali vo filme Adventureland, sa spolu opäť postavia pred kameru. Tento raz to bude pod taktovkou režisérskej ikony, Woodyho Allena a jeho nového, zatiaľ nepomenovaného filmu. Režisér má rovnako v hľadáčiku aj ďalšiu hereckú hviezdu, herca Bruca Willisa.

Ako to už býva zvykom, príbeh filmu, jeho názov, či bližšie detaily o natáčaní, či premiére filmu sú zatiaľ neznáme.

Pre Eisenberga to bude už jeho druhá spolupráca s Allenom. Naposledy sa stretli pri filme Do Ríma s láskou. Kristen Stewart a Bruce Willis budú s režisérom spolupracovať po prvý krát.

Okrem filmu Adventureland, Stewart a Eisenberg spolupracovali aj na novom filme, American Ultra, ktorý má do amerických kín prísť v priebehu roka 2015. Kristen Stewart môžeme aktuálne vidieť vo filme Clouds of Sils Maria, ktorý k nám dorazí 19. marca, a za ktorý, ako prvá Američanka, získala prestížnu francúzsku filmovú cenu César za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe.

Jesseho Eisenberga sme mohli nedávno vidieť vo filme Dvojník a aktuálne si zahral úlohu reportéra magazínu Rolling Stones vo filme The End of the Tour, ktorý mal premiéru na tohtoročnom festivale Sundance. Okrem toho natáča druhé pokračovanie filmu Podfukári a objaviť by sa mal aj vo filme Batman vs Superman: Dawn of Justice v úlohe Lexa Luthora.

Režisér Woody Allen medzitým pracuje na novom seriáli pre stanicu Amazon a 24. júla mu do amerických kín príde jeho nový film Irrational ManJoaquinom Phoenixom a Emmou Stone v hlavných úlohách.

Zdroj:  indiewire.com Foto © archív

Súvisiace články