Štúdio Legendary Pictures oznámilo obsadenie k filmu The Great Wall

12.3.2015|Marko Aust|
Štúdio Legendary Pictures oznámilo obsadenie k filmu The Great Wall

Filmové štúdio Legendary Pictures oznámilo hlavné herecké obsadenie k chystanému filmu The Great Wall, ktorý bude aktuálne najväčším filmom natáčanom v Číne pre globálnu celosvetovú distribúciu.

V hlavnej úlohe sa objavi držiteľ Oscara herec Matt Damon (Pamiatkári, Insterstellar), Pedro Pascal (Hra o tróny) a Willem Dafoe (John Wick, Grandhotel Budapešť). Po ich boku sa objavia čínsky herci ako Andy Lau, Jing Tian, Zhang Hanyu, Eddie Peng a ďalší. Réžiou filmu bol poverený režisér Zhang Yimou (Kliatba zlatého kvetu, Klan lietajúcich dýk).

Ako už samotný názov napovedá, dej filmu nás zavedie k slávnemu Veľkému činskemu múru v 15. storočí počas jeho výstaby. Stretávame sa s britskými bojovníkmi, ktorí zisťujú že za uponáhľanou stavbou masívneho múru nie je len ochrana pred Mongolmi, ale i niečo neľudského a oveľa nebezpečnejšieho.

Výroba filmu začne v najbližsích dňoch koncom marca v Číne. Dátum celosvetového uvedenia filmu bol ohlásený na 23. novembra 2016.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Legendary Pictures

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...