Stanica HBO zverejnila prvý teaser k druhej sérii seriálu Temný prípad

9.4.2015|Ivet Kollárová|
Stanica HBO zverejnila prvý teaser k druhej sérii seriálu Temný prípad

Stanica HBO dnes zverejnila prvú ukážku z druhej série seriálu Temný prípad (True Detective), ktorý bude mať na televíznych obrazovkách premiéru 21. júna 2015.

Nové časti seriálu, ktorého tvorcom je Nic Pizzolatto, sa zameriavajú na trojicu vyšetrovateľov a kriminálnika, ktorých spojí bizarná vražda. Jej vyšetrovanie odhalí sieť konšpiračných teórií, sprisahania, zrady a milióny dolárov spojené s miestom činu.

V hlavných úlohách nových častí sa predstavia Colin Farrell ako Ray Velcoro, kompromitovaný detektív zo skorumpovaného policajného oddelenia v priemyselnej časti mesta Vinci, oblasť L.A. Vince Vaughn ako Frank Semyon, profesionálny kriminálnik, ktorý sa snaží zlegalizovať svoju trestnú činnosť, no po vražde svojho obchodného partnera sa obáva o svoje impérium. Rachel McAdams ako Ani Bezzerides, šerifka v oblasti Ventura, ktorá je často v rozpore so systémom. A Taylor Kitsch ako Paul Woodrugh, vojnový veterán a moto-policajt diaľničnej polície v Kalifornii, ktorý sa snaží utiecť pred svojou minulosťou.

Zdroj:  HBO Foto © HBO/Depositphotos

Súvisiace články