Shia LaBeouf si zahrá v indie filme American Honey

14.4.2015|Ivet Kollárová|
Shia LaBeouf si zahrá v indie filme American Honey

Herec Shia Labeouf si najnovšie zahrá v nezávislom projekte American Honey. Režisérkou projektu je Andrea Arnold, ktorá pracuje aj na scenári k filmu.

Film sa sústreďuje na mladíka, predajcu magazína, ktorého zláka svet neustálych žúrov a slobodného, bezprostredného života. S tým však začnú narastať problémy so zákonom a s osobným životom.

Spoločnosť Film4 film produkuje spoločne so spoločnosťami Parts & LaborPulse Films. Štúdiá Protagonist Pictures predstavia nový projekt na nadchádzajúcom filmovom festivale Cannes (13. – 24. máj).

Režisérka Andrea Arnold je známa predovšetkým svojimi projektmi ako Fish Tank, či Red Road, ktoré jej vyniesli cenu poroty práve v Cannes, a podarilo sa jej získať aj britskú filmovú cenu BAFTA. Minulý rok v Cannes predsedala porote v rámci sekcie týždňa kritikov, Critics Week. Jej ostatný počin je film z roku 2011, Wuthering Heights.

Herec Shia Labeouf je známy, okrem svojich častých problémov v poslednej dobe, najmä účinkovaním v kino hite Transformers, no zahral si aj v menších filmoch ako Disturbia, Zem bez zákona, či v kontroverznom filme Larsa Von Triera, Nymfomanka. Naposledy sme ho mali možnosť vidieť vo filme po boku Brada Pitta, Železné srdce režiséra Davida Ayera. Nedávno v New Orleans dokončil natáčanie thrilleru režiséra Dita Montiela, Man Down, v ktorom sa predstaví ako bývalý vojak amerického námorníctva, ktorý v post-apokalyptickom svete hľadá strateného syna.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Gigantický Shia LaBeouf

Gigantický Shia LaBeouf

Shia LaBeouf podľa svojich slov skončil s gigantickými robotmi, to však neznamená, že sa nevrhne na nič iné gigantické. V snímke s...