Lionsgate uviedol prvé foto k filmu Deepwater Horizon

19.5.2015|Marko Aust|
Lionsgate uviedol prvé foto k filmu Deepwater Horizon

Filmová spoločnosť Lionsgate uviedla prvú fotografiu z pripravovaného filmu Deepwater Horizon s hereckým predstaviteľom Markom Wahlbergom v hlavnej úlohe.

Štyridsať ročný herec Mark Wahlberg (Vincentov svet, Transformers 4: Zánik) si vo filme zahrá hlavného hrdinu Mikeho Williamsa. Popri ňom si tiež zahrajú ďalšie herecké osobnosti zvučných mien ako Kurt Rusell, John Malkovich, Dylan O’Brien, Gina Rodriguez a Kate Hudson. Scenár k filmu pripravila dvojica Matthew Sand a Matthew Michael Carnaham, snímku bude režírovať Peter Berg, ktorý s Markom Wahlbergom už spolupracoval vo filme Na život a na smrť (2013).

Príbeh filmu vychádza podľa skutočných udalostí, ku ktorým došlo na ropnej plošine v Mexickom zálive 20. apríla 2010. Film zaznamenáva odvahu ľudí, ktorí pracovali pre ropnú spoločnosť Deepwater Horizon a zobrazuje extrémne prejavy statočnosti a prežití tvárou v tvár k jednej z najväčších katastrof vo svetových dejinách vyvolanej samotným človekom.

Uvedenie filmu Deepwater Horizon do US kín je naplánované na 30. septembra 2016.

Prvé foto k filmu Deepwater Horizon

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Lionsgate

Odporúčané články

Som legenda (I am Legend)

Som legenda (I am Legend)

Predstavte si, že na celom svete zúri vírus a vy ste imúnny. Beháte si po Manhattane ako na nejakej lúčke a okolo vás sa mení celá...
Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...