Bol odhalený oficiálny názov pokračovania filmu Strážcovia galaxie

30.6.2015|Marko Aust|
Bol odhalený oficiálny názov pokračovania filmu Strážcovia galaxie

Po rôznych špekuláciach, dohadoch, režisér a scenárista James Gunn konečne odhalil názov pokračovania úšpešného sci-fi filmu Strážcovia Galaxie.

Originálny názov bude prekvapujúco jednoduchý a to Guardians of the Galaxy Vol. 2, uvideol James Gunn na svojich FB stránkach. V pokračovaní sa opäť stretneme s päticou hercov ako Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel a Bradley Cooper, ktorí si zahrajú nesúrodých hrdinov.

Prvý diel filmu Strážcovia Galaxie mal v slovenských kinách premiéru minulý rok koncom júla. Vo vesmírnom dobrodružstve sa odvážny dobrodruh Peter Quill stáva stredom záujmu nájomných zabijákov potom, keď Ronanovi, mocnému zloduchovi, ktorý chce zničiť celý vesmír, ukradne tajomnú guľu. Aby neúnavnemu Ronanovi unikol, je Quill nútený spojiť svoje sily so štvoricou pozoruhodných hrdinov – Rocketom, po zuby ozbrojeným mývalom, Grootem, humanoidem, ktorý pripomína strom, vražednú a tajomnú Gamorou a pomstychtivým Draxom Ničitelom

Celosvetové uvedenie pokračovania filmu Strážcovia Galaxie 2 do kín sa presunulo z júla 2017 na skorší termín 5. mája 2017, na Slovensku je to o deň skôr.

Zdroj:  Facebook James Gunn Foto © Saturn Entertainment

Súvisiace články

Strážcovia Galaxie 2

Strážcovia Galaxie 2

Filmové štúdio Marvel v roku 2014 celkom zariskovalo, keď do kín vyslali skupinku menej známych hrdinov. Hoci fanúšikovia komiksov...