Filmové premiéry v slovenských kinách na 29. týždeň

16.7.2015|Marko Aust|
Filmové premiéry v slovenských kinách na 29. týždeň

Leto je v plnom prúde, mnohí ste na dovolenkách či na prázdninách. Avšak i v tomto období naši kinodistribútori nezaháľajú a tento týžden nás v slovenských kinách čaká trojica nových filmov.

Najväčším trhákom tohto filmového týždna bude bezpochýb najnovšia filmová adaptácia marvelovského komiksu Ant Man. V hlavnej úlohe tu uvidíme Paula Rudda, ktorý má schopnosť zmenšovať svoje fyzické rozmery a zároveň znísobiť svoje sily. Musí pomôcť svojmu mentorovi, doktorovi Hankovi Pymovi v podaní herca Michaela Douglasa. Spolu čelia prekážkam, naplánujú aj rafinovanú lúpež, ktorá ma zachrániť svet. Po ich boku uvidíme ešte Evangeline Lilly. 

Upútavka k filmu Ant Man s českým dabingom

Ant Man

Ďalším prírastkom je komédia Magic Mike XXL. V hlavnej úlohe Mikeho sa tu objaví Channig Tatum, čo poteší hlavne jeho fanúšičky. Mike pred troma rokmi zavesil svoju kariéru striptéra, nasledovať ho teraz chcú aj ďalší Králi Tampy. Chcú to však urobiť svojsky a to posledným dychberúcim predstavením spolu s Mikeom. Nakoniec prekvapujúco dajú zbohom vlastnej minulosti.

Upútavka k filmu Magic Mike XXL s titulkami

Magic Mike XXL

Na záver tu máme severský film Levie srdce, ktorý získal uz 30 festivalových ocenení a vo Fínsku patrí k divácky najobľúbenejším filmom. Film zobrazuje príbeh radikálneho neonacistu Teppa, ktorý si stojí za svojimi názormi, no zároveň však túži po láske a rodine. Keď stretne atraktívnu servírku Sari, všetko sa zdá ideálne, kým nespozná jej malého černošského syna Rhamadhaniho. Teppo sa tak ocitá pred ťažkým rozhodnutím...

Upútavka k filmu Levie srdce s titulkami

Levie srdce

Prajeme vám príjemné filmové zážitky v kinách a opäť nabudúce!

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Continental Film/Saturn Entertainment/Film Europe

Súvisiace články