Jennifer Lawrence si zahrá v novej romantickej dramedy The Rosie Project

16.7.2015|Ivet Kollárová|
Jennifer Lawrence si zahrá v novej romantickej dramedy The Rosie Project

Herečka Jennifer Lawrence skutočne nemá núdzu o filmové úlohy. Jej najnovší projekt, opäť pod hlavičkou štúdií Sony bude romantická dramédia s názvom The Rosie Project. Film, ktorý je adaptáciou novely od spisovateľa Graema Simsiona, sa zameriava na profesora genetiky, ktorý vymyslí vedecky podloženú štúdiu, ktorá mu umožní nájsť si perfektného partnera.

Jeho úžasný experiment sa zrúti v momente, keď spozná spontánnu a neviazanú Rosie Jarman, ktorá je jeho úplným opakom. Úlohu Rosie si zahrá Jennifer Lawrence. Kto sa zhostí úlohy profesora známe zatiaľ nie je. O scenár sa starajú tvorcovia Scott NeustadterMichael Weber, ktorí spolupracovali aj na filme (500) Days of Summer.

V knihe sa príbeh zameriava na profesora, ktorý vymyslí tzv. Projekt manželka, ktorý mu umožní nájsť perfektného partnera prostredníctvom 16 stranovej štúdie, ktorá z kandidátok vyraďuje fajčiarky, dámy so sklonom k nadmernému pitiu, či tie, ktoré pravidelne meškávajú – čiže všetky vlastnosti, ktorými oplýva práve Rosie Jarman. Okrem toho profesora zaujme Rosiina snaha o identifikovanie jej biologického otca, čo v priebehu tejto spolupráce vedie k ich nezvyčajnému vzťahu.

Režisér snímky známy zatiaľ nie je. Producentmi filmu sa stali Matt TolmachMichael Costigan za Sony.

Jennifer Lawrence najbližšie uvidíme v poslednej časti filmovej série Hry o život: Drozdajka časť 2, ktorá do kín zavíta 19. novembra. Herečka sa aktuálne pripravuje na ďalšiu úlohu v romantickej sci-fi snímke Passengers s Chrisom Prattom po jej boku.

Začiatkom nového roka sa môžeme tešiť na ďalšiu jej snímku. Na plátna kín sa opäť vráti pod taktovkou režiséra Davida O. Russella a po boku hercov Bradleyho Coopera a Roberta De Nira v snímke s názvom Joy, inšpirovanom skutočným životným príbehom podnikateľky Joy Mangano. Prvý trailer k filmu štúdiá 20th Century Fox zverejnili len včera:

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články