HBO zverejnilo prvú ukážku k chystanému seriálu Westworld

10.8.2015|Marko Aust|
HBO zverejnilo prvú ukážku k chystanému seriálu Westworld

Televízna spoločnosť HBO včera zverejnila prvú ukážku k novému seriálu Westworld, ktorý bude adaptáciou pôvodnej filmovej verzie Westworld (1973) od Michaela Crichtona, kde si zahral Yul Brynner, ktorého diváci poznajú hlavne z filmu Sedem statočných.

V novom seriáli s prvkami sci-fi thrileru sa v hlavnej úlohe objaví herec Anthony Hopkins. Tento držiteľ Oscara si zahrá doktora a programátora Roberta Forda, brilatnej a koplikovanej povahy, ktorý je šéfom zábavného parku Westworld, kde si môžu návštevnici užiť nevšednú zábavu vo westernovin mestečku, ktoré je ovládané počítačmi a robotmi.

Doktor Robert Ford má s zábavným parkom plány s nekalými úmyslami a použije všetky prostriedky na jej dosiahnutie. Po jeho boku sa objaví herečka Evan Rachel Wood ako Dolores Abernathy z farmárskeho vidieku, ktorá sa bude snaziť odhaliť tieto podivné praktiky doktora.

V seriáli Westworld uvidíme taktiež ďalšie hviezdy ako Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Babett Knudsen, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolso Berdala, Ben Barnes, Jimmi Simpson, Clifton Collins Jr., Simon Quarterman a Angela Sarafyan.

Seriál Westworld plánuje HBO odvysielať v budúcom roku 2016.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © HBO/Youtube repro

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...