Filmové premiéry v slovenských kinách na 33. týždeň

13.8.2015|Ivet Kollárová, Marko Aust|
Filmové premiéry v slovenských kinách na 33. týždeň

Pokračujeme druhým augustovým týžnom s filmovými novinkami v slovenských kinách. Na tento týžden je pre filmových fanúšikov pripravená štvorica nových filmov.

Režisér Guy Ritchie prichádza s nadupaným akčným filmom s názvom Krycie meno U.N.C.L.E., ktorý vznikol na základe rovnomenného televízneho seriálu zo 60. rokov. Agent americkej CIA Napoleon Solo a agent ruskej KGB Illya Kuryakin sa spoločne vydávajú na boj proti zločineckej organizácií, ktorá svetom šíri jadrové zbrane a rôzne moderné technológie. Agenti organizácie United Network Command for Law Enforcement tak budú mať plné ruky práce, aby zabránili celosvetovej katastrofe. Hrajú: Henry Cavill, Hugh Grant, Alicia Vikander, Armie Hammer, Jared Harris, Elizabeth Debicki, David Beckham, Daniel Westwood, Claudia Newman, Jorge Leon Martinez.

Neprehliadnite filmovú upútavku s titulkami či fotogalériu

Krycie meno U.N.C.L.E.

Na plátna kín sa vracia jeden z originálnych a najznámejších komiksov spoločnosti Marvel, Fantastická štvorka. Ben, Sue, Johnny a Reed, alebo aj Thing, Invisible Woman, Human Torch a Mr. Fantastic musia spojiť svoje nadobudnuté, nadľudské schopnosti, aby ochránili Zem pred silným nepriateľom. Vo filme od režiséra Josha Tranka si zahrajú hviezdy ako Kate Mara, Miles Teller, Toby Kebbell, Jamie Bell, Michael B. Jordan, Tim Blake Nelson, Reg E. Cathey, Patrick Kearns, Chet Hanks, Christopher Heskey, Jerome Andries či Don Yesso.

Viac vám priblíži filmová ukážka s titulkami alebo si pozrite fotogalériu.

Fantastická štvorka

Tretím filmom je animovaný film V hlave od režisérskej dvojice Petea Doctera a Ronalda Del Carmena. Obdobie dospievania môže byť veľmi komplikované. Vedela by o tom rozprávať malá Riley, ktorá práve prechádza ťažkým obdobím. Po presťahovaní sa musí sa vysporiadať s novým životom, a navyše ňou lomcujú rôzne emócie. Strieda sa u nej Radosť, Strach, Hnev, Nechutenstvo a Depresia. V jej riadiacom centre – mozgu sa snaží poriadok na uzde udržať Radosť. No ani samotné emócie veľakrát nevedia, ako sa so životnými zmenami vysporiadať. Milý film o tom, čo sa deje v hlave dospievajúceho dievčatka na plátna prinášajú tvorcovia filmov Hore, či Toy Story - Boj hračiek.

Nenechajte si ujsť nadabovaný trailer a fotogalériu.

V hlave

Na záver opäť potešíme malých divákov, hlavne dievčatá. Obľúbená bábika Barbie sa v muzikálovej rozprávke Barbie in Rock 'n Royals, ktorá pracuje s obľúbeným motívom zámeny dvoch úplne odlišných charakterov, predstaví v tábore rockových skupín. Pri nešťastnej zámene sa naopak drsná speváčka ocitne v tábore medzi princeznami. Kým si obe dievčatá zvyknú na nové úlohy, prejdú celým radom problémov, ktoré vyústia do spoločnej spolupráce. Okrem nových povinností, ktorým musia čeliť, ich čaká ešte jedna nemilá úloha – zachrániť oba tábory pred úplným zničením. Na záver ešte prikladáme nadabovanú upútavku.

Barbie Rock \'n Royals

To je na tento opäť tropický týždeň všetko a dovidenia o týždeň u ďalších noviniek.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Depositphotos/Barracuda Movie/Saturn/Continental Film

Súvisiace články