Anne Hathaway sa objaví v miniseriáli The Ambassador´s Wife

19.8.2015|Ivet Kollárová|
Anne Hathaway sa objaví v miniseriáli The Ambassador´s Wife

Herečka Anne Hathaway si zahrá hlavnú úlohu v novom miniseriáli The Ambassador´s Wife. Seriál je inšpirovaný rovnomenným románom od spisovateľky a žurnalistky Jennifer Steil. Momentálne sa pre seriál hľadá TV stanica, na ktorej bude odvysielaný. O jeho produkciu sa okrem Hathaway postará aj Mark Gordon, producent seriálu Myšlienky vraha.

Román The Ambassador´s Wife vyšiel len minulý mesiac, no už stihol uchvátiť celý svet. Príbeh je inšpirovaný autorkiným manželstvom s bývalým anglickým ambasádorom v Jemene, Timothym Torlotom. V roku 2010 sa Torlot stal terčom samovražedného bombového útoku. Po tomto incidente sa kvôli bezpečnosti Steilová spolu s dcérou musela presunúť až do konca úradného obdobia jej manžela do Jordánska.

Hathaway si zahrá Mirandu, ktorá žije síce obmedzený, ale pohodový život. Neustále je obklopená ochrankou – no napriek tomu, sa ju podarí uniesť. Román sa sústredí na dlhú cestu, na ktorej musia Miranda a jej manžel čeliť rôznym prekážkam, aby mohli byť opäť spolu.

Anne Hathaway, ktorá za úlohu v muzikáli Bedári získala Oscara, sa najbližšie predstaví vo filme The Intern, v ktorom si po jej boku zahral aj Robert De Niro. Film príde do kín 24. septembra.

Zdroj:  ew.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články