Výhercovia súťaže o festival pass na 17. MFF BA a 2 lístky na filmy

11.11.2015|Movie Mania|
Výhercovia súťaže o festival pass na 17. MFF BA a 2 lístky na filmy

Pre filmových fanúšikov sme v spolupráci s Medzinárodným filmovým festivalom Bratislava pripravili súťaž o 1 festival pass na 17. MFF BA a 2 lístky na filmy. Súťaž trvala do polnoci 10.11.2015.

Festival pass oprávňujú držiteľov na vstup na festivalové predstavenia v kinách Lumière, Mladosť, Nostalgia v priebehu celého festivalu. Vstup na projekcie v Gorila.sk Urban Space je voľný. Držitelia Festival passov majú môžnosť využívať online rezervačný systém, ktorý bude spustený na festivalovom webe. Systém umožňuje rezerváciu vstupu na vybrané filmové predstavenie z pohodlia domova. Rezervácie je možné uskutočniť aj na mieste, vo všetkých festivalových kinách a v Akreditačnom centre.

Pokiaľ chcete vedieť viac o výbere vstupeniek a o tom, aké filmy ponúka tento ročník IFF Bratislava, odporúčame sa obrátiť na webovú stránku festivalu. O zaujímavých projekciách a aktualitách z festivalu vás budeme v priebehu festivalu informovať aj my.

Súťažná otázka: Jednou z tematických sekcií 17. ročníka MFF Bratislava bude aj téma rodiny. K tejto téme bude okrem iných predstavený aj iránsky film Nahid. Napíšte meno režisérky.

Napomôcť vám môžu tieto stránky venované 17. MFF Bratislava 2014.

Správna odpoveď: Ida Panahandeh.

Vyžrebovali sme 3 šťastných výhercov, sú to:

Branislav Be., Bratislava
Zlatuša Ho., Bratislava
Lucia Ko., Bratislava

Výhercom srdečne gratulujeme, ohľadom výhier boli už kontaktovaní emailom. 

Tešíme sa na vás v ďalších súťažiach.

  Foto © IFF
Odpoveď:
Meno a priezvisko:
Email:
Adresa:
 

Súvisiace články