V rokovaní je účasť Matthewa McConaugheyho vo filme Temná veža

18.11.2015|Marko Aust|
V rokovaní je účasť Matthewa McConaugheyho vo filme Temná veža

Herec Matthew McConaughey, ktorého diváci mohli v poslednom čase vidieť v seriáli Temný prípad alebo vo filme Interstellar vstúpil do rokovaní s tvorcami chystaného filmu Temná veža (The Dark Tower).

Dlhoočakávaná pripravovaná filmová adaptácia knižnej fantasy ságy Temná veža (The Dark Tower) od svetoznámeho spisovateľa Stephena Kinga sa opäť po niekoľkých rokoch priblížila o ďalší krok k chystanej realizácii.

Ako uviedol zdroj pre server The Wrap, Matthew McConaughey má už k dispozícii filmový scenár, avšak zatiaľ ešte nie je nič potvrdené. Scenár by mal vychádzať z prvej knihy z knižnej ságy, dej sa zameriava na stretnutí pištolníka s mužom v čiernom na nehostinnej púšti. Spomínaný Matthew McConaughey by mohol zahrať jednu z hlavných úloh, pravdepodobne to bude úloha záporáka Padicka, ktorý v románe vystupuje ako postava démonického kúzelníka.

Prvý film by mal režírovať Nikolaj Arcel a bol aj ohlásený termín uvedenia do kín na 13. januára 2017. Slovenská premiéra je zatiaľ naplánovaná o pár dní neskôr.

Zdroj:  The Wrap Foto © Depositphotos

Súvisiace články