Showtime odhalil ukážku a dátum premiéry 3.série Penny Dreadful

13.1.2016|Marko Aust|
Showtime odhalil ukážku a dátum premiéry 3.série Penny Dreadful

Televízna spoločnosť Showtime odhalila ukážku z chystanej tretej série seriálu Penny Dreadful vrátane termínu premiéry na televíznych obrazovkách.

Premiéra 3.série Penny Dreadful je naplánovaná na nedeľu 1.mája a počíta sa s deviatymi epizódami.

V tretej série uvidíme opäť množstvo hereckých hviezd z minulých sérii a uvidíme aj nové tváre. Herečka Patti LuPone sa objaví v úlohe terapeutky Stewardovej, ktorá bude netradičným spôsobom liečiť Vanessu (Eva Green). Wes Studi (Všetky cesty vedú do hrobu) si zahrá tajomného Američana s silnými väzbami na Ethana (Josh Hartnett), ktorý tiež bude spojencom Sira Malcoma (Timothy Dalton). Ďalej opäť uvidíme v známych postavách aj doktora Frankensteina (Harry Treadway), Lily (Billie Piper) a Doriana Graya (Reeve Carney). Shazad Latif ako nová hosťujúca hviezda sa objaví v úlohe doktora Henryho Jekylla či Christian Camargo ako zoológ Alexander Sweet.

Televízny seriál Penny Dreadful je brilantne napísaná sága plná desivého tajomna a napätia. Odohráva sa v napolo nadprirodzenom svete, kde môžu byť osobní démonovia z minulosti silnejší ako upíri, zlí duchovia či nesmrteľné potvory. Ocitáme sa v Londýne roku 1891. Niekoľko nejdesivejších literárnych postáv vrátane Dr. Frankensteina a jeho monštra, Doriana Graya a ikonických hrdinov z románu Drakula, číha v temných zákutiách mesta.

Prvé dve série sme v našich končinách mali možnosť vidieť prostredníctvom televíznej stanice HBO. Na záver prinášame ešte novú ukážku z tretej série Penny Dreadful.

 

Zdroj:  comingsoon.net Foto © YouTube repro/Showtime

Súvisiace články