Jennifer Lawrence bude hrať milenku Fidela Castra

20.1.2016|Marko Aust|
Jennifer Lawrence bude hrať milenku Fidela Castra

Držiteľku Oscara 25ročnú herečku Jennifer Lawrence uvidíme hrať v pripravovanom filme s pracovným názvom Marita, v ktorom si zahrá milenku Maritu Lorenz kubánskeho revolucionára Fidela Castra.

Ako ďalej uviedol portál The Hollywood Reporter, scenár k filmu pripraví Eric Warren Singer spolutvorca scenáru filmu Špinavý trik. Film by mal zobraziť život Marity Lorenz, ktorá sa ako deväťnásťročná stretla s Fidelom Castrom a stala sa jeho milenkou.

O živote Marity Lorenz už bol v roku 2001 natočený dokumentárny film Dear Fidel, ktorý môže napovedať približný dej chystaného filmu Marita. Po niekoľkých mesiacoch vzťah zo strany Fidela ochladol a tehotná Marita bola nútená podstúpiť potrat. Dostala sa do pozornosti CIA, s ktrou začala spolupracovať. Hoci nesplnila svoj úkol, likvidáciu Fidela Castra, jej spolupráca s CIA naďalej pokračovala. Jej ďalšia životná dráha bola pestrá: aféra s bývalým venezuelským diktátorom, zaplietla sa do škandálu Watergate, či vraždy prezidenta Kennedyho, špionáž pre FBI či kontakty s mafiou.

Výrobu filmu má pod palcom filmové štúdio Sony Pictures. Termíny nakrúcania filmu alebo uvedenia do kín ešte nie sú známe.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články