Objaví sa v novom filme Baywatch Pamela Anderson?

26.2.2016|Marko Aust|
Objaví sa v novom filme Baywatch Pamela Anderson?

Spoločnosť Paramount Pictures chystá novú akčnú komédiu Baywatch, ktorá vychádza z pôvodneho známeho televízneho seriálu Pobrežná hliadka, viac sme o tom písali v tomto článku z roku 2014.

Televízny seriál mal premiéru koncom osemdesiatych rokov s hviezdami ako David Hasselhoff, Parker Stevenson, Shawn Weatherly, Billy Warlock, Erika Eleniak či Pamela Anderson.

V hlavnej úlohe uvidíme Dwaynea Johnsona spolu s Zacom Efronom. Ďalej sa tiež predstavia Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra a Hannibal Bures. Film režíruje Seth Gordon.

Ako uviedol server Comingsoon, v hre je stále aj návrat pôvodnej predstaviteľky Pamely Anderson, ktorá sa nechala počuť, že ešte úplne neodmietá ponuku od tvorcov či vezme nejakú úlohu v tomto novom filme. Ako to nakoniec dopadne čas ukáže, i keď je to málo pravdepodobné.

Príbeh by sa mal zameriať na dvoch zachranárov, ktorí súperia o miesto pomedzi vytrénovaných plavčíkov pobrežnej hliadky. Premiéra v USA bola ohlásená na 19. mája 2017.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Wikipedia/CC 3.0

Súvisiace články

Pobrežná hliadka

Pobrežná hliadka

Seriál Baywatch, u nás známy aj ako Pobrežná hliadka okupoval obrazovky televíznych prijímačov dlhých dvanásť rokov. Popri tom vnikli...