Will Ferrell sa objaví v komédii o expedícii na severný pól

5.4.2016|Marko Aust|
Will Ferrell sa objaví v komédii o expedícii na severný pól

Filmová spoločnosť Sony Pictures pripravuje nový film podľa skutočných udalostí šestice mužov stredného veku, ktorí sa rozhodli na výpravu k servernému pólu.

V zatiaľ nepomenovanom chystanom projekte, ktorý vychádza z istého článku zo časopisu The New York Times, kde sa dočítame ako poistný agent Ralph Plaisted vstúpil do baru a skončil na severnom póle.

V ďalšom pokuse šestica dobrodruhov pozostávala z rôznorodých postáv ako právnik, učiteľ, lekár či kameraman a staneme sa svedkami ich odhodlania na výprave na snežných skútroch cez mrazivé fjordy a ľadové hrebene, taktiež im výpravu skomplikuje arktická búrka.

Ako ďalej uvideol portál Comingsoon, v hlavnej úlohe by sa mal objaviť štyridsaťosemročný Will Ferell, ktorého sme mali možnosť naposledy vidieť v našich kinách vo filme Zoolander 2, ďalej sa objavil vo filmoch Fízli zo zálohy (2010), Bratia z donútenia (2008) či Horšie to už nebude (2006).

Scenárista ani režisér zatiaľ nie sú známi, ďalšie informácie a tiež termín uvedenia do kín sa istotne postupne časom objavia.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Featureflash | Dreamstime.com

Súvisiace články