Fotografie a upútavka k druhej série Živí mŕtvi, premiéra už v pondelok na AMC

6.4.2016|AMC / redakčne upravené|
Fotografie a upútavka k druhej série Živí mŕtvi, premiéra už v pondelok na AMC

Fanúšikovia svetového seriálového fenoménu Živí mŕtvi: Počiatok konca odrátavajú dni. Už v pondelok (11. apríla o 22.00) štartuje na filmovom kanáli AMC druhá séria zombie seriálu. Tá bude mať spolu 15 epizód a odvysiela sa v dvoch častiach. Prvá (so siedmimi epizódami) pôjde na jar, zvyšných 8 epizód sa odvysiela v druhej polovici roku 2016. Debut prvej série Fear Walking Dead dosiahol rekordný počet divákov, čo spôsobilo, že sa stanica AMC dostala v deň premiéry do top 10 sledovaných kanálov na celom svete.

Tvorcovia seriálu „Živí mŕtvi: Počiatok konca“ sú showrunner Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero a David Alpert. Hviezdami seriálu sú Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) a Colman Domingo (Strand). Druhá séria seriálu sa začala nakrúcať na polostrove Baja v Mexiku v Baja Studios, kde sa v posledných rokoch realizovali najlepšie filmy, odohrávajúce sa na mori. Prvá séria skončila v momente, keď Madison, Travis a ich veľká rodina našli dočasné útočisko na uzavretom pozemku Stranda s výhľadom na Tichý oceán. Zatiaľ, čo občianske nepokoje stále rastú a mŕtvi preberajú vládu nad Los Angeles, Strand pripravuje útek na „Abigail“, jeho veľkou jachtou kotviacou na mori.

Ako novinka sa na stanici AMC predstaví Chris Hardwick v tzv. „Talking Dead“, kde privíta členov nakrúcania, producentov a hviezdy seriálu. Bude sa s nimi rozprávať o najnovších epizódach „Počiatku konca“ a predstaví aj rôzne rozhovory a ukážky zo zákulisia natáčania.

Na záver ešte upútavku k seriálu Živí mŕtvi: Počiatok konca:

Zdroj:  AMC Foto © AMC

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...