Julia Roberts a Jacob Tremblay si na plátne zahrajú matku so synom

11.5.2016|Ivet Kollárová|
Julia Roberts a Jacob Tremblay si na plátne zahrajú matku so synom

Štúdiá LionsgateMandeville získali pre svoj nový projekt, Wonder herečku do hlavnej úlohy. Vo filme, adaptovanom z úpešného románu spisovateľa R.J. Palacia, sa predstaví Julia Roberts.

Mladý herec Jacob Tremblay si vo filme zahrá Auggieho Pullmana, chlapca, ktorý sa narodil s deformovanou tvárou. Vo svojich 10tich rokoch ide prvý krát do štátnej školy, kde sa bude musieť vyrovnať s každodenným pohŕdaním a problémom zapadnúť medzi ostatných. Julia Roberts si zahrá jeho matku.

Režisérom snímky bude Stephen Chbosky, ktorý je zodpovedný za film The Perks of Being a Wallflower. O scenár k filmu Wonder sa postarajú Jack ThorneSteve Conrad. Producentmi snímky sú Todd Lieberman a David Hoberman.

Film Wonder je adaptáciou rovnommenej knihy od spisovateľa R.J. Palacia z roku 2012, ktorá sa predanými 2 miliónmi kópiami stala svetovým bestsellerom.

Mladík Jacob Tremblay nadchol svet svojím výkonom vo filme Izba, kde si zahral päťročného chlapca, ktorý sa spolu so svojou mamou (oscarovská herečka Brie Larson) pokúšajú o útek z malej izby, v ktorej sú väznení niekoľko rokov. Nedávno sa Jacob objavil v kinách s hororovým filmom Somnia: Zlo nikdy nespí.

Julia Roberts sa najbližšie predstaví vo filme Hra peňazí (Money Monster) od režisérky Jodie Foster. Film bude mať svetovú premiéru na nadchádzajúcom filmovom festivale Cannes. Do našich kín dorazí 2. júna.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články