Snímka Angry Birds vo filme valcuje slovenské rebríčky

17.5.2016|Marko Aust|
Snímka Angry Birds vo filme valcuje slovenské rebríčky

Posledný víkend v slovenských kinách sa niesol v znamení Angry Birds, filmovej adaptácie svetoznámej rovnomennej hry. Snímka Angry Birds vo filme si hneď za prvý víkend odniesla suverénne prvenstvo, za víkend si môže pripísať tržby 231 tisíc Eur, v slovenských kinách si snímku pozrelo skoro 43 tisíc divákov.

Druhú priečku obsadil film Captain America: Občianska vojna, ktorý z minulého premiérového týždna zostúpil z prvého miesta s tržbami 88 tisíc Eur. Film cez víkend zhliadlo necelých 15 tisíc divákov, viac o filme sme písali v našej recenzii.

Na bronzovom mieste sa objavílo pokračovanie komédie Susedia na odstrel 2 o nepohodlných susedoch, ktorý s vyše 8 tisíc divákmi na slovenskej premiére zarobil na tržbách cez 42 tisíc Eur.

Z filmových noviniek sa umiestnil v slovenskom rebríčku na deviatom mieste aj český dokumentárny film Trabantom do posledného dychu od známeho českéhoho cestovateľa Dana Přibána z dobrodružnej výpravnej expedície.

Angry Birds vo filme

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © ItaFilm

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...