Tretí júnový týždeň ovládlo pokračovanie Hľadá sa Dory

21.6.2016|Marko Aust|

Za sebou máme tretí júnový víkendový týždeň a opäť nový slovenský rekord. Úplným víťazom sa stala animovaná rodinná komédia Hľadá sa Dory od filmových štúdií Disney a Pixar. V počte divákov 58 659 porazila tak víťaza z minulého týždna Warcraft: Prvý stret a na konte má tržby skoro 303 tisíc Eur po prvom otváracom víkende.

Vo filme sa stretávame s modrou rybičkou Dory, ktorá si spokojne nažíva na korálovom útese s priateľmi Nemom a jeho otcom Marlinom, sa z náhleho impulzu vydáva na dobrodružnú cestu naprieč oceánom vyhľadať svojich rodičov.

Film Hľadá sa Dory

Druhé miesto patrí filmu Podfukári 2, v ktorom sa na scénu opäť vracia štvorica podfukárov, aby divákom predviedli ďalšie svoje neuveriteľné kúsky magickej ilúzie. Štvoricu podfukárov si zahrali Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan. Vo svojom premiérovom týždni si ho pozrelo 17 461 divákov s tržbami 90 908 euro.

Na tretie miesto sa presunul minulotýždnový víťaz Warcraft: Prvý stret. Filmová adaptácia známej videohry si pripísala ďalšie tržby 68 015 eur a 10 894 divákov.

Štvrtá priečka patrí pokračovaniu hororu V zajatí démonov 2 od režiséra Jamesa Wana. Viac si môžete prečítať v našej recenzii.

Na piatu priečku sa dostala ďalšia filmová novinka, americká komédia Centrálna Inteligencia s Dwayneom Johnsonom v hlavnej úlohe šikanového čudáka, ktorý sa stane agentom CIA. Film mal za otvárací víkend tržby 16 781 eur a 3 281 divákov.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Saturn Entertainment

Súvisiace články