Televízne tipy na posledný júnový víkend

24.6.2016|Marko Aust|

Týždeň nám ubehol ako voda, pred nami je posledný júnový víkend pred letnými prázdninami, na ktorý sa tešia určite najviac školáci.

Na piatkový večer máme z voľne dostupných televíznych staníc tip na blockbusterový film Armageddon (TV JOJ, piatok 20:35h). Vedci v NASA zistia, že k Zemi sa blíži obrovský asteroid veľký asi ako Texas, ktorý je schopný zlikvidovať ľudstvo. Náraz asteroidu sa očakáva o 18 dní. Napokon sa vedci rozhodnú, že hlavicu zavŕtajú pod povrch asteroidu. Túto úlohu má splniť Harry Stamper (Bruce Willis) so svojim tímom špecialistov na vrty z ropnej spoločnosti. 

V sobotu Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch (Markíza, sobota 20:35h). Bridget Jonesová v podaní herečky Renné Zellweger je šťastná a spokojná v náručí svojho vytúženého milenca. Z ružových obláčikov ju naspäť na zem dostane Markova dlhonohá asistentka.

Film Pi a jeho život (JOJ, sobota 20:35h) od režiséra Anga Leea, ktorý získal štyroch Oscarov, prejednáva príbeh 17 ročného chlapca, ktorý sa po potopení lode ocitne sám s tigrom v malom záchrannom člne upostred šíreho oceána. Zachrániť ho môže len pohotovosť, šikovnosť a predovšetkým nekonečná vynaliezavosť.

Film Pi a jeho život

Predvečerná nedeľa bude patriť hlavne športovým fanúšikom, na ME 2016 vo futbale hráme osemfinále s Nemeckom. Po zápase si môžeme večer zvoliť romantickú komédiu Dobrodružstvo s mojím ex (Markíza, nedeľa 20:30h) v ktorom sa Kate (Emma Thompson) a Richardovi (Pierce Brosnan) rozpadlo ich manželstvo, čo ešte nejako prežili. Keď ale zistia, že ich penzijný fond sa stal obeťou bezohľadného francúzskeho tunelára, to už bolo priveľa.

Alebo dať prednosť novému remakeu fantasy príbehu Cesta do krajiny Oz (JOJ, nedeľa 20:35h) od Sama Raimiho, kde Oscar Diggs (James Franco) ako druhoradý cirkusový kúzelník sa ocitne vo farebnej, zázračnej a životom pulzujúcej Krajine Oz.

Film Cesta do krajiny Oz

  Foto © Pixabay - CC0/Tatrafilm /Saturn

Súvisiace články