TV tipy na posledný júlový víkend

29.7.2016|Marko Aust|

Letné prázdniny sa pomaly začínajú prehupovať do druhej polovice a my ponúkame televízne tipy na posledný júlový víkend.

Piatkový večer môžete vyplniť filmovým blockbusterom z dielne Gore Verbinskeho tretím pokračovaním Piráti z Karibiku: Na konci sveta (Piatok 20:35, JOJ). Éra pirátov sa končí a nastávajú pre nich temné časy. Lord Cutler Beckett z Východoindickej spoločnosti získal kontrolu nad hrôzostrašnou loďou duchov - Blúdiacim Holanďanom. Will Turner, Elizabeth Swann a kapitán Barbossa sa vydajú na zúfalú výpravu aby zastavili Becketta. Avšak chýba kapitán Jack Sparrow, uväznený v pasci Davyho Jonesa. Viac vám napovie aj naša recenzia Piráti z Karibiku: Na konci sveta.

Piráti z Karibiku: Na konci sveta

Na večernú sobotu máme dva tipy. Prvým je kriminálny film Diablov uzol (Sobota 20:35, Plus). Brutálna vražda troch malých chlapcov v roku 1993 v Arkansase vyústila do kontroverzného súdneho procesu, v ktorom troch tínedžerov nespravodlivo odsúdili na doživotie alebo trest smrti za trojnásobnú vraždu vykonanú počas satanistického obradu. V hlavných úlohách uvidíme hviezdy ako Reese Witherspoon, Colin Firth, Mireille Enos, Dane DeHaan či Kevin Durand.

Akčne ladení diváci môžu dať prednosť filmu Expresná zásielka (Sobota 20:30, Markíza), v ktorom sa stretávame s Wileem (Joseph Gordon-Levitt) najlepším newyorským šikovným a priebojným cyklo-messengerom. Jeho každodennou zárobkovou činnosťou je uhýbanie pred rýchlo idúcimi autami, bláznivými taxikári, otvorenými dverami a ôsmimi miliónmi nevrlých chodcov. Keď jedného dňa na konci šichty vyzdvihuje svoju poslednú obálku, zistí, že táto zásielka je iná. Tentokrát sa ho naozaj niekto pokúsi zabiť...

Na záver víkendu máme tip na romantickú komédiu 27 šiat (Nedeľa 20:35, Plus). Jane v podaní herečky Katherine Heigl je mladá, šikovná, úspešná a pracovitá žena, ktorej najväčšou vášňou je pomáhať svojim kamarátkam pripravovať svadby, má ich za sebou už dvadsaťšesť. Je nešťastne zamilovaná do svojho šéfa Georga, ktorý ju má rád, ale akosi sa mu nechce ísť do intenzívnejšieho vzťahu. Jane je nesmelá, takže to vyzerá, že ich úprimný vzťah nebude nikdy naplnený. Viac vám priblíži naša ďalšia recenzia filmu 27 šiat.

27 šiat

Prajeme príjemný (a nielen) televízny víkend.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Tatrafilm/Saturn

Súvisiace články