Doba ľadová: Mamutí tresk si udržala prvenstvo i v poslednom júlovom víkende

2.8.2016|Marko Aust|

V poslednom júlovom víkendovom týždni si stále po troch týždnoch drží prvé miesto piate pokračovanie jednej z najpopulárnejších animovaných filmových sérií Doba ľadová: Mamutí tresk. Navštívilo ho 12 556 divákov, ktorí navýšili tržby o ďalších 64 711 Eur.

Na druhé miesto sa dostala novinka Jason Bourne od Paula Greengrassa, kde sa opäť po deviatych rokoch vracia na scénu rovnomenný agent (Matt Damon), ktorý sa púšta do boja s Agentúrou, ktorú teraz reprezentuje tvrdý riaditeľ Robert Dewey (Tommy Lee Jones) a nebezpečne bystrá analytička (Alicia Vikander). Julia Stiles sa predstaví v úlohe agentky. S tržbami skoro 60 tisíc Eur ho navštívilo 10 905 divákov.

Film Jason Bourne

Bronz sa ušiel minulotýždnovej novinke Učiteľka. Príbeh Učiteľky sa odohráva v roku 1983. V jednej predmestskej základnej škole sa stretáva riaditeľka s rodičmi detí jednej z tried. Hľadá spolu s nimi spôsob, ako sa zbaviť manipulatívnej učiteľky, bezdetnej vdovy po vysokom armádnom dôstojníkovi. Film od Jiřího Hřebejka si pripísal tržby 38 451 Eur a 7 189 návštevnosť.

Z noviniek sa do víkendového rebríčka dostali ešte nový remake filmu Krotitelia duchov, tržby vyše 35 tisíc Eur a 6 440 divákov zabezpečili piate miesto a romantická komédia Pán Dokonalý obsadil ôsmu priečku s tržbami 8 090 Eur a 1 544 platených divákov. Viac sa dočítate v našej recenzii filmu Pán Dokonalý.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © CinemArt SK

Súvisiace články